Diensten

Exa-Omicron biedt Maatwerk ICT, waarbij de klant centraal staat. Met onze maatwerk diensten kunt u precies selecteren waar en hoe u de expertise van Exa-Omicron wilt inzetten. Wij kunnen onze taken uitvoeren als externe ICT afdeling of als 2e/3e lijns service desk om uw eigen ICT personeel bij te staan bij de complexere vraagstukken. Heeft u een (maatwerk) ICT vraagstuk dat niet in de onderstaande categorieën geplaatst kan worden? Exa-Omicron is een innovatief bedrijf, dat zich kenmerkt door een brede inzetbaarheid. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. Via onze portfolio kunt u voorbeelden bekijken van de maatwerk oplossingen die we bij andere bedrijven reeds hebben geïmplementeerd.

Maatwerk Software
Exa-Omicron kan helpen bij installatie, configuratie, ingebruikname en beheer van Open Source software. Indien Open Source software niet volledig voldoet, kunnen de programmeurs van Exa-Omicron aanpassingen maken of een nieuwe oplossing programmeren.

Lees meer

Maatwerk Beheer
Systeembeheer met een vleugje maatwerk. Virtualisatie, bare-metal, extra beveiligd, redundantie of een draadloze straalverbinding. Wij kijken naar wat het beste is in uw situatie.

Lees meer

Maatwerk Hosting
Heeft uw web applicatie speciale wensen? Exa-Omicron kan hulp bieden wanneer uw applicatie niet bij standaard hosting partijen draait vanwege de meest uiteenlopende redenen.

Lees meer

Maatwerk VoIP
Voice over IP, maar dan niet de standaard telefooncentrale op kantoor. Heeft u specifieke eisen zoals 0800/090x, IVR of een koppeling tussen uw telefoniesysteem en uw website of database, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Wireless ISP
Door middel van een Wifi straalverbinding is het geen probleem om over meerdere honderden meters tot enkele kilometers een snelle netwerkkoppeling te maken. Ook als alternatief voor een trage DSL- of dure glasvezelverbinding.

Lees meer