Wireless ISP

Snel leverbaar
Betaalbaar breedband
Gecertificeerd personeel

Internet via draadloze straalverbinding op Horsterparc Zeewolde

vanaf 75 EUR / maand

IMG_20150918_084115

ubwa

Internetdiensten verbruiken steeds meer bandbreedte. Sommige kantoren hebben niet meer genoeg aan ADSL. Recente industrieterreinen liggen echter, tegen de verwachting in, soms ver van de telefooncentrale af, waardoor nieuwe technieken als VDSL niet toereikend zijn. Een kabel aansluiting wordt niet geleverd, dus de enige optie die dan overblijft is glasvezel. Maar glasvezel aanleggen is duur. Zeker op industrieterreinen, waar het aantal aansluitingen per meter glasvezel veel lager ligt dan in woonkernen van dorpen en steden.

Exa-Omicron stapt met haar kennis van draadloze straalverbindingen in dit gat. Door op geselecteerde locaties een breedbandverbinding door de lucht aan te bieden, kunnen de maandelijkse prijzen van een snelle internet verbinding weer terug naar een normaal niveau. Exa-Omicron heeft hiervoor apparatuur van Ubiquiti geselecteerd. Deze apparatuur is van goede kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar.

Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze Wireless ISP - FAQ.

Horsterparc, Zeewolde (Direct beschikbaar)

Exa-Omicron heeft sinds november 2015 een centraal punt voor het aanbieden van snel internet door middel van een draadloze straalverbinding op het Horsterparc in Zeewolde.

Op het dak van ons eigen kantoor hebben we een zendmast geplaatst met momenteel 3 sector antennes. We bieden een aantal abonnementen met verschillende snelheden. Doordat ons kantoor centraal op Horsterparc gelegen is, zal de maximale afstand van de verbinding 600 meter zijn. Voor een goede verbinding zal een ontvangst schoteltje bij de klant geïnstalleerd moet worden, welke minimaal 1 meter boven alle daken en bomen uit moeten steken.

Als u interesse heeft, meld u dan vrijblijvend aan als geïnteresseerde voor WISP Horsterparc / Zeewolde.

U kunt ook direct naar onze bestelpagina

Dronten (Direct beschikbaar)

Sinds december 2014 bied Exa-Omicron een snelle draadloze internetverbinding aan op het industrieterrein "Business Zone Delta" in Dronten. Door middel van een Wireless ISP Antenne op het dak van het Serverius datacentrum kunnen we een snelle, directe verbinding met het internet aanbieden.

Klanten halen in de meest gunstige gevallen snelheden tot 50mbps. De kwaliteit is grotendeels afhankelijk van een vrije zichtverbinding zonder obstakels. Hiervoor zal de onvangst schotel wat bij de klant geïnstalleerd moet worden, minimaal 1 meter boven alle daken en bomen uit moeten steken.

Als u interesse heeft, neem dan contact met ons op via wisp@exa.nl

U kunt ook direct naar onze bestelpagina

Oude middenweg, Den Haag (In opbouw)

Exa-Omicron is momenteel bezig met een centraal punt voor het aanbieden van snel internet door middel van interne bekabeling aan de Oude middenweg in Den Haag. Bij genoeg interesse zal later ook een mast voor straalverbindingen op het dak geplaatst worden.

Als u interesse heeft, meld u dan aan voor snel internet aan de Oude middenweg, Den Haag.

U kunt ook direct naar onze bestelpagina

Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze Wireless ISP - FAQ.

Meppel (VOORONDERZOEK)

Exa-Omicron is momenteel bezig met de vraagbundeling van alle geïnteresseerden op het Noord I, Noord II industrieterrein in Meppel..

Klanten halen in de meest gunstige gevallen snelheden tot 50mbps. De kwaliteit is grotendeels afhankelijk van een vrije zichtverbinding zonder obstakels. Hiervoor zal het schoteltje wat bij de klant geïnstalleerd moet worden, minimaal 1 meter boven alle daken en bomen uit moeten steken.

Als u interesse heeft, neem dan contact met ons op via wisp@exa.nl