Maatwerk Software

Sneller bouwen m.b.v. Open Source
Gebaseerd op uw situatie
Software die echt aansluit

Geen organisatie is hetzelfde. Werkt u in een niche markt, of bent u meer vooruitstrevend dan uw concollega's? Dan is het mogelijk dat standaard beschikbare software niet volledig aansluit op uw ideeën, wensen en eisen. Een oplossing voor dit probleem kunt u vinden in de maatwerk software van Exa-Omicron. Bij ons bepaalt ú hoe uw software moet functioneren.

Allereerst beginnen we met een uitgebreide inventarisatie, waarbij we kritische vragen niet uit de weg gaan. Nadat wij een beeld hebben van wat er benodigd is, zullen we eerst kijken of Open Source software beschikbaar is die zo veel mogelijk voldoet aan de gevraagde doelen. Open Source software is meestal zeer flexibel en heeft uitgebreide mogelijkheden.Exa-Omicron kan hier met haar technische achtergrond hulp bieden bij het selecteren van de juiste software, het installeren, configureren en de ingebruikname.

Indien aanwezige Open Source software toch niet volledig voldoet, kan Exa-Omicron wijzigingen of uitbreidingen programmeren die voor uw situatie nodig zijn. Een van de voordelen van Open Source is dat de broncode beschikbaar is, waardoor onze programmeurs alleen bezig hoeven te zijn met een aanpassing in plaats van het volledig programmeren van een oplossing.

Als ook Open Source software met onze aanpassingen niet volledig voldoet, dan is het altijd nog mogelijk om een complete oplossing te ontwikkelen.