Maatwerk Hosting

Betrouwbaar
Expertise die verder gaat dan alleen systeembeheer
Bewezen kwaliteit

Bent u op zoek naar een plaats waar u uw website kunt plaatsen? Wilt u daarbij gebruik maken van software die niet bij een standaard webhoster geplaatst kan worden? Ook voor dit soort maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Hosting met een vleugje maatwerk noemen wij het. Naast de standaard onderdelen als domein registratie, website hosting, e-mail en databases, gaan wij nog een stapje verder. Heeft u speciale wensen of eisen aan de beschikbare software op de hosting server? Alles is bespreekbaar!

Bij standaard webhosters is meestal alleen een MySQL Database beschikbaar. Bij Exa-Omicron kunt u ook kiezen voor een PostgreSQL database. Heeft u voorkeur voor Nginx in plaats van Apache? Maar ook als u Node.js, Redis of RethinkDB nodig heeft, is dat geen probleem.

Wilt u gebruik maken van een applicatie die niet bij standaard webhosters geïnstalleerd kan worden? Of is de documentatie dermate onduidelijk of niet aanwezig, zodat zelf installeren te veel tijd gaat kosten? Exa-Omicron kan deze installaties voor u verzorgen. Exa-Omicron heeft al jaren ervaring met het installeren en beheren van de meest uiteenlopende software. En heeft u software nodig die nieuw voor ons is, dan kunnen we dit ook snel eigen maken.