Ubiquiti Enterprise Wireless Admin

Ubiquiti Enterprise Wireless Admin

Niet 1, maar 2 certificaten kwamen vorige week per post binnen. Zowel Robert als Joël hebben in April 2015 de Ubiquiti Enterpsie Wireless Admin (UEWA) Training gevolgd en succesvol het examen gedaan. Deze training geeft ons de kennis voor het correct implementeren van Wifi of draadloos internet met de Ubiquiti Unifi apparatuur.

De Unifi serie van Ubiquiti heeft diverse Wifi accesspoints voor zowel kleine als grote kantoren. Er zijn ook speciale outdoor accesspoints, waardoor deze apparatuur ook uitermate geschikt is voor het aanleggen van draadloze netwerken op bijvoorbeeld campings. De software van Ubiquiti geeft ook de mogelijkheid om een guest portal op te zetten. Op deze manier kunt u gasten tijdelijk toegang geven tot internet op basis van vouchers.

In juli 2015 hebben we direct onze kennis in de praktijk ingezet. Op camping Langenwald in Freudenstadt, Duitsland hebben we het bestaande draadloze campingnetwerk vervangen door Ubiquiti Unifi apparatuur.